Over Larissa van de Klundert

Als body & mind stresscoach help ik vrouwen met hoge verwachtingen van zichzelf uit die negatieve spiraal te komen. De spanning los te laten. Mentaal en fysiek.

Mijn wens is dat je gaat inzien hoe waardevol je bent en dat je de regie van jouw leven in eigen handen neemt. Deze ontdekkingsreis hoef je niet alleen te doen, ik help je met veel liefde en geduld. 

Larissa als stresscoach

Een veilige omgeving

Mensen omschrijven mij als een goede luisteraar, rustig en zonder oordeel. Ik creëer een plek waar jouw onzekerheden en gedachten veilig zijn.

Ik ben niet sturend en ik ga geen keuzes voor jou maken. We gaan juist samen ontdekken wat jouw stem is en wat jij wilt. Als coach sta ik dus niet boven jou; het is een gelijkwaardige relatie. 

Het doel is om je te motiveren en aan te zetten tot actie. Ik kijk per persoon wat iemand nodig heeft, want wat voor de ene persoon goed werkt, kan bij de ander niets doen. Voor mij is het belangrijk om iemand echt verder te helpen.

Het is mijn doel dat je een vaardigheid leert die je tijdens de pieken en dalen van jouw leven kunt blijven inzetten.

OPLEIDINGEN

 • HBO: Toegepaste Psychologie
 • Post-HBO: Psychosociale Therapie, specialisatie: Acceptance Commitment Therapy
 • Transformational Cupping, Detoxing & Bodywork
 • Holistic Healing bij Transformational Cupping (workshop)
 • Cupping & bindweefsel (technieken)
 • Holi Facial bij Transformational Cupping (workshop)
 • Manuele lymfedrainage
 • Meridiaan massage
 • TRE® Provider (in opleiding, afronding: juni 2024)
 • Klankschalen behandelaar (in opleiding, afronding: juni 2024)
 • Holistic Pulsing
Waarom ik doe wat ik doe

Mijn achtergrond

Zelf begrijp ik de enorme impact van een laag zelfbeeld en het hebben van extreem hoge verwachtingen van mezelf; de mijne ontstond nadat ik op school gepest werd. Ik dacht dat het mijn schuld was en dat er iets mis met mij was. Ik durfde niets te ondernemen, want alles wat ik deed zou toch mislukken. Hierdoor haalde ik mezelf naar beneden en liep ik compleet vast.

Totdat ik besloot dat het genoeg was geweest!

Door dit omslagpunt kwam ik in actie en pakte ik alles aan. Van zelfhulpboeken tot een assertiviteitscursus en paardentherapie.

Belangrijk was dat ik eerst weer leerde voelen in plaats van alles wegstoppen, zodat ik op mezelf kon leren vertrouwen.

Daarom geloof ik ook zo in de combinatie van coaching met lichaamswerk. Door aan de slag te gaan vond er een verandering plaats. Ik sta nu optimistisch in het leven. Er is acceptatie en mijn zelfbeeld is veel positiever en realistischer.

Dit motiveerde mij om ook anderen te helpen.

De keuze om toegepaste psychologie en de post-HBO opleiding tot psychosociaal therapeut te volgen, was voor mij toepasselijk om naast mijn ervaringen ook gedegen kennis op te doen.

De regie over mijn leven heb ik terug. Wanneer ik iets wil, denk ik nu, “Hoe ga ik daar komen?” in plaats van te voren al af te haken, ondanks de onzekerheid die ik soms kan voelen.

Het geeft mij veel voldoening om vrouwen op te zien bloeien en weer in hun kracht komen te staan, zoals bij mij ook deze positieve ontwikkeling een wereld van verschil maakte.

“Bij Larissa heb ik het gevoel dat ze me echt begrijpt en dat ze zich heel goed inleeft en meedenkt. Ze geeft goede adviezen en inzichten waar ik me echt in kan vinden. Ze heeft me daarnaast een aantal handige tools meegegeven waar ik mee vooruit kan in moeilijke tijden.” – Viona

Laten we kennismaken

Wil jij ook de stress achter je laten en stappen zetten naar een positiever zelfbeeld? Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we vrijblijvend of en waarmee ik jou kan helpen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.